Предстояща интервизия – 17.02.2018 г.

На 02.12. 2017 г. се проведе интервизия с балинтов подход по случай с водещ Екатерина Виткова. В теоритичната част се представи материалът „Приложение на тестовете FRI-Family Relationships Index (Индекс на семейните взаимоотношения) и детски аперцептивен тест (С.А.Т.) в клиничната диагностика и семейно консултиране при деца с онкологични заболявания.

БАПО информира, че колеги и студенти, които не са членове на организацията, но желаят да участват в интервизии и супервизии, могат да се включват срещу заплащане. Таксата е в размер на 20 лева, като сумата се заплаща на място или по банков път.

Включването в интервизии и супервизии от колеги и студенти, които не са членове на БАПО, става с предварителна заявка. Такава може да се направи чрез Екатерина Виткова на телефон: +359 886 84 09 09.

В рамките на следващата интервизия и теоретично представяне ще бъде представена темата “Клиничната социална работа в подкрепа на адаптацията на пациенти с онкологични заболявания и техните близки”. Експозето ще бъде направено от Александър Миланов.

Следващата интервизия, последвано от теоретично представяне, ще се проведе на 17.02.2018 г., от 11.30 часа, на следния адрес: гр. София, ул. Бяло море“, №8, УМБАЛ „Царица Йоана – ИСУЛ“, Клиника по детска клинична хематология и онкология, заседателна зала, ет. 2

БАПО кани своите членове да се включат в интервизията или с теоретично представяне. Можете да изпращате темата на представянето на адрес info@bapo.bg

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.